Inicio Medio ambiente Les activitats del Mes del Medi Ambient omplin l’agenda del cap de setmana a Torrent

Les activitats del Mes del Medi Ambient omplin l’agenda del cap de setmana a Torrent

2 min read

La Fira Recicl-Art, la ruta pel Vedat i la Fira Ambiental han sigut les propostes dirigides a tots els públics

La programació del Mes del Medi Ambient a Torrent no per a ni un sol moment i aquest cap de setmana els torrentins i torrentines han pogut participar en diferents activitats. El tret d’eixida el va donar la Fira Ambiental en la plaça Fra Antonio Panes, una activitat dirigida als més xicotets i xicotetes de la casa van poder gaudir de tallers i jocs entorn del respecte mediambiental, la sostenibilitat o el canvi climàtic.

El dissabte, Torrent va començar el dia amb la ruta pel Vedat, organitzada per l’Associació de Veïns del Vedat i Torrent Verd. Amb un passeig, les excursionistes van poder passejar per la muntanya i descobrir les espècies arbredes que existeixen i les diferents rutes que es poden realitzar. El regidor de Medi Ambient, Francisco José Arnau, es va sumar a aquesta iniciativa que es va iniciar en el Centre Ambiental El Vedat.

Una altra de les activitats mediambientals i que va tindre gran participació va ser la Fira Recicl-Art. Una aposta molt divertida i educativa per a mostrar i fomentar el reciclatge entre els xiquets i xiquetes de la ciutat. La plaça de la Unió Musical va ser l’escenari triat per a celebrar aquest esdeveniment que va comptar amb pintacares, globoflexia, i altres activitats infantils.

 

 

 

 

 

 

Ver más artículos relacionados
Ver más en Medio ambiente
Los comentarios están cerrados

También le puede interesar

Els veïns i veïnes de Torrent gaudeixen del seu autocinema

De manera totalment gratuïta, els veïns i veïnes de la capital de l’Horta Sud ja han…