Inicio Medio ambiente Les activitats del Mes del Medi Ambient omplin l’agenda del cap de setmana a Torrent

Les activitats del Mes del Medi Ambient omplin l’agenda del cap de setmana a Torrent

2 min read

La Fira Recicl-Art, la ruta pel Vedat i la Fira Ambiental han sigut les propostes dirigides a tots els públics

La programació del Mes del Medi Ambient a Torrent no per a ni un sol moment i aquest cap de setmana els torrentins i torrentines han pogut participar en diferents activitats. El tret d’eixida el va donar la Fira Ambiental en la plaça Fra Antonio Panes, una activitat dirigida als més xicotets i xicotetes de la casa van poder gaudir de tallers i jocs entorn del respecte mediambiental, la sostenibilitat o el canvi climàtic.

El dissabte, Torrent va començar el dia amb la ruta pel Vedat, organitzada per l’Associació de Veïns del Vedat i Torrent Verd. Amb un passeig, les excursionistes van poder passejar per la muntanya i descobrir les espècies arbredes que existeixen i les diferents rutes que es poden realitzar. El regidor de Medi Ambient, Francisco José Arnau, es va sumar a aquesta iniciativa que es va iniciar en el Centre Ambiental El Vedat.

Una altra de les activitats mediambientals i que va tindre gran participació va ser la Fira Recicl-Art. Una aposta molt divertida i educativa per a mostrar i fomentar el reciclatge entre els xiquets i xiquetes de la ciutat. La plaça de la Unió Musical va ser l’escenari triat per a celebrar aquest esdeveniment que va comptar amb pintacares, globoflexia, i altres activitats infantils.

 

 

 

 

 

 

Ver más artículos relacionados
Ver más en Medio ambiente
Los comentarios están cerrados

También le puede interesar

Torrent comptarà amb un tercer centre de salut situat en Parc Central

El centre descongestionarà el consultori auxiliar del Vedat com el Centre de Salut Torrent…