Inicio Medio ambiente Arranca la campanya Previfoc 2020 de Torrent

Arranca la campanya Previfoc 2020 de Torrent

2 min read

27 voluntaris i voluntàries de Protecció Civil, formant grups de 2 i 8 persones per dia, vigilaran les zones boscoses del municipi al llarg de tot l’estiu

Amb l’arribada del mes de juny i l’augment de les temperatures, l’Ajuntament de Torrent i Protecció Civil han posat en marxa la campanya Previfoc 2020, en la qual treballaran els 27 voluntaris i voluntàries de l’agrupació, formant grups d’acció de 2 i 8 persones per dia. D’aquesta forma, durant tot l’estiu es vigilaran les zones boscoses del municipi perquè en cas de sorgir una amenaça d’incendi, aquest puga ser reduït i apagat ràpidament, evitant riscos majors.

Per a aquestes tasques de prevenció, Protecció Civil disposa de 2 vehicles lleugers i 2 camions per a extinció d’incendis. Igualment, els voluntaris i voluntàries estaran dotats dels equips EPIS adequats davant la situació actual. A més, dos voluntaris s’han format en extinció d’incendis forestals.

Els torns de vigilància van començar a realitzar-se ahir, dilluns 1 de juny, i continuaran, de moment, tots els dies de 15 a 21 h, ja que durant els matins Protecció Civil duu a terme serveis en relació amb el COVID-19.

Ver más artículos relacionados
Ver más en Medio ambiente
Los comentarios están cerrados

También le puede interesar

Xiquets i xiquetes de Torrent gaudiran aquest estiu del Campus FDM

L’Ajuntament de Torrent ofereix als escolars la millor alternativa estiuenca amb act…