Inicio Medio ambiente Arranca la campanya Previfoc 2020 de Torrent

Arranca la campanya Previfoc 2020 de Torrent

2 min read

27 voluntaris i voluntàries de Protecció Civil, formant grups de 2 i 8 persones per dia, vigilaran les zones boscoses del municipi al llarg de tot l’estiu

Amb l’arribada del mes de juny i l’augment de les temperatures, l’Ajuntament de Torrent i Protecció Civil han posat en marxa la campanya Previfoc 2020, en la qual treballaran els 27 voluntaris i voluntàries de l’agrupació, formant grups d’acció de 2 i 8 persones per dia. D’aquesta forma, durant tot l’estiu es vigilaran les zones boscoses del municipi perquè en cas de sorgir una amenaça d’incendi, aquest puga ser reduït i apagat ràpidament, evitant riscos majors.

Per a aquestes tasques de prevenció, Protecció Civil disposa de 2 vehicles lleugers i 2 camions per a extinció d’incendis. Igualment, els voluntaris i voluntàries estaran dotats dels equips EPIS adequats davant la situació actual. A més, dos voluntaris s’han format en extinció d’incendis forestals.

Els torns de vigilància van començar a realitzar-se ahir, dilluns 1 de juny, i continuaran, de moment, tots els dies de 15 a 21 h, ja que durant els matins Protecció Civil duu a terme serveis en relació amb el COVID-19.

Ver más artículos relacionados
Ver más en Medio ambiente
Los comentarios están cerrados

También le puede interesar

24 persones treballaran durant aquest estiu en tasques de prevenció d’incendis en el Vedat i barrancs del municipi

Des de juliol a setembre es duran a terme treballs de condicionament, desbroçament i netej…