Inicio Juventud y Deportes Torrent obrirà el període d’inscripció dels Campus lúdic-esportius el 25 de juny

Torrent obrirà el període d’inscripció dels Campus lúdic-esportius el 25 de juny

5 min read

Les inscripcions poden tramitar-se de manera online en la web www.fdmtorrent.com o amb cita prèvia en les oficines de la FDM per a les persones que no puguen pagar amb targeta

L’Ajuntament de Torrent, a través de la Fundació Esportiva Municipal i en coordinació amb l’àrea d’Educació, obrirà el dijous 25 de juny el període d’inscripció per als Campus lúdic-esportius. Un programa que inclou fins a 22 modalitats i disciplines repartides en 9 campus, com a tennis, natació, bàsquet, anglès o teatre, i que està dirigit al públic infantil i juvenil amb edats compreses entre els 5 i 16 anys.

Amb un horari de 8 a 14 h, ampliat enguany sense alterar el preu, des del 6 de juliol fins al 31 de juliol, 420 xiquets i xiquetes podran gaudir de les seues activitats preferides i passar un estiu entretingut. El preu és de 128 € la inscripció mensual i 74,5 € la quinzenal. Per part seua, els xiquets i xiquetes que siguen abonats de la FDM tindran un preu especial: 121 € el bo mensual i 69,5 € el quinzenal.

Les inscripcions es realitzaran online a partir del dijous 25 de juny en la web https://www.fdmtorrent.com/; o en les pròpies oficines de la FDM amb cita prèvia per a les persones que no puguen pagar amb targeta. La regidora d’Esports, Susi Ferrer, ha explicat que “donarem prioritat de matricula als xiquets i xiquetes els pares de les quals, mares o tutors treballen, ja que un dels objectius dels campus és poder conciliar la vida laboral i familiar durant aquest estiu”.

Els campus compliran amb totes les mesures higièniques i sanitàries per a protegir als i les participants, i es duran a terme rigorosos protocols de neteja. A més, des de l’ajuntament es recorda que és obligatori utilitzar les màscares i complir amb la distància mínima de seguretat. Mantenir una bona higiene de mans, llavant-les amb aigua i sabó o gel hidraalcohólico. Aportar el material esportiu necessari per a realitzar les activitats esportives específiques del seu campus (per exemple, la raqueta de tennis o la tovallola), així com el material escolar per a realitzar diversos tallers (llapis de colors, pintures, tisores…). I amb l’objectiu d’evitar aglomeracions, enguany s’amplia l’horari de recollida i d’arribada per a afavorir l’entrada i eixida escalonada dels xiquets i xiquetes.

Els campus de la FDM 2020 es classifiquen en els següents:
1.  Campus Anabel Medina, tennis, gimnàstica rítmica, taller de manualitats i voleibol.
2. Campus Anabel Medina, tennis, frontenis, english playing i taller mediambiental.
3.  Campus Pavelló el Vedat, bàsquet, multiesport, english playing i taller de manualitats.
4.  Campus Pavelló el Vedat gimnàstica rítmica, pilates infantil, taller de manualitats i ritmes infantils.
5.  Campus Parc Aquàtic Vedat, natació, taller mediambiental i multiesport.
6.   Campus Parc Central, futbol, natació, english playing i taller de manualitats.
7.  Campus Parc Central, futbol, natació, tennis de taula, taller de manualitats i teatre.
8.     Campus Parc Central, natació, atletisme, taller de manualitats i tennis de taula.
9.   Campus CEIP el Vaig moldre, Multiesporte, Balls llatins i taller de manualitats.

Ver más artículos relacionados
Ver más en Juventud y Deportes
Los comentarios están cerrados

También le puede interesar

Torrent aposta per un nou model de gestió dels residus

La ciutat inicia el procés de participació del Pla Local de Gestió de Residus Domèstics i …