Inicio Juventud y Deportes Torrent celebrarà la ‘Setmana de l’esport i la salut’ entre el 4 i el 8 d’abril

Torrent celebrarà la ‘Setmana de l’esport i la salut’ entre el 4 i el 8 d’abril

2 minuto leer

Les activitats d’aquesta setmana pretenen conscienciar sobre els beneficis que una vida activa té per a la salut de les persones

Coincidint amb la pròxima celebració del Dia de l’Esport i el Dia de la Salut, 6 i 7 d’abril respectivament, l’Ajuntament de Torrent i la Fundación Deportiva Municipal organitzaran des del dia 4 fins al 8 del mateix mes la ‘Setmana de l’esport i la salut’. Durant aquests dies, diferents ubicacions de la ciutat albergaran instal·lacions esportives en les quals es podran realitzar activitats com a escalada, salts en llit elàstic o barra d’equilibri.

L’objectiu d’aquestes jornades és informar sobre els avantatges de la pràctica habitual d’activitat física i esport. “Volem que aquesta setmana servisca per a conscienciar, especialment als xiquets i xiquetes, sobre la importància d’evitar el sedentarisme i també per a promoure els beneficis que una vida activa té per a la salut de les persones”, ha destacat la regidora d’Esports, Susi Ferrer.

L’horari de les activitats durant tota aquesta setmana serà de 17 a 20 hores i arrancarà el dia 4 d’abril en la Plaça Unió Musical. El dia 5 estaran situades en Parc Central, en l’encreuament de l’Avinguda Olímpica i el carrer Seul 88. El 6 d’abril, l’acció es traslladarà a la Plaça de les Corts Valencianes. El dijous 7 i el divendres 8 d’abril, serà el torn de la plaça Frare Antonio Panes i el carrer Joan XXIII, respectivament.

Ver más artículos relacionados
Ver más en Juventud y Deportes
Los comentarios están cerrados

También le puede interesar

Llega una nueva edición de la 10k y la Media Maratón de Torrent

El próximo domingo 8 de mayo se realizará la salida de ambas pruebas desde Parc Central El…