Inicio Igualtat Arranca la campanya “Orgull LGTBI, orgull torrentí”

Arranca la campanya “Orgull LGTBI, orgull torrentí”

4 min read

La capital de l’Horta Sud ha preparat un programa d’activitats entorn del 28 de juny, Dia Internacional de l’Orgull LGTBI

“Orgull LGTBI, orgull torrentí” és el lema de la campanya municipal posada en marxa a Torrent des de hui, dijous 25 de juny, fins dilluns que ve 29 de juny, amb motiu de la celebració del Dia Internacional de l’orgull LGTBI. D’aquesta forma, l’Ajuntament de Torrent, a través de la regidoria d’Igualtat, aprofitarà les xarxes socials per a realitzar una campanya de sensibilització i aproximació ciutadana amb els objectius de visibilitzar, naturalitzar i recolzar a les persones LGTBI; principalment a les dones lesbianes, trans i bisexuals. Dones que a les pressions de gènere d’una societat encara masclista sumen les discriminacions per lebifobia, transfòbia i bifòbia.

Així, hui es publicarà la imatge de la campanya en la pàgina web municipal i en les xarxes socials del consistori i Casa de la Dóna. Una imatge que s’acompanyarà de la legislació estatal i de la Generalitat Valenciana en vigor en l’actualitat: Llei estatal del matrimoni igualitari, Llei estatal de la rectificació registral de l’esment relatiu al sexe en el registre civil, Llei integral del reconeixement a la identitat i a l’expressió de gènere de la Comunitat Valenciana dirigida a les persones trans i, finalment, la Llei de la Generalitat a Valenciana d’igualtat de les persones LGTBI. “És decisiu que tant la ciutadania com les persones LGTBI i els seus afins coneguen els drets reconeguts en la normativa vigent”, ha assenyalat la regidora de l’àrea d’Igualtat, Marina Olivares.

D’altra banda, el divendres 26 es divulgarà informació en les xarxes socials, com a recomanacions sobre lectures i pel·lícules amb protagonistes dones LTB, lesbianes, trans i bisexuals.

Per a commemorar el Dia Internacional de l’orgull LGTBI, diumenge 28, els edificis més emblemàtics de la ciutat s’il·luminaran amb els colors de la bandera LGTBI en un dia festiu i d’orgull.

Finalment, el dilluns 29 es difondran enllaços d’interès sobre oficines d’atenció i associacionisme. I, per descomptat, el balcó de l’ajuntament lluirà durant aquesta campanya la bandera LGTBI en tots els seus colors.

Ver más artículos relacionados
Ver más en Igualtat
Los comentarios están cerrados

También le puede interesar

Continuen les obres de millora del carrer del Marquesat i de la Mare de Déu del Puig

Les actuacions, incloses en el Pla de Reurbanització de Vies Públiques, tenen un termini p…