Inicio Gestió de recursos i modernizació Torrent rebrà 35.000€ per a contractar agents d’innovació

Torrent rebrà 35.000€ per a contractar agents d’innovació

2 minuto leer

L’objectiu d’aquesta iniciativa del Ministeri de Ciència i Innovació és ajudar a implementar polítiques d’innovació en clau local

Torrent serà un dels 16 municipis valencians que rebran aquesta subvenció

El Ministeri de Ciència i Innovació ha aprovat la concessió de 34.957,50€ a l’Ajuntament de Torrent per a ajudar a finançar la contractació d’agents d’innovació, que es dedicaran a la implementació de polítiques d’innovació en clau local, entre les quals s’inclouen: el desenvolupament de projectes d’innovació digital, la licitació de projectes de compra pública d’innovació, el foment de l’emprenedoria tecnològica i social en el municipi i el desenvolupament de plans de sostenibilitat, estalvi energètic o economia circular. De manera que es reforcen les capacitats del consistori per a impulsar una transformació digital, que permeta fer front als reptes del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència.

“Treballem conjuntament per a millorar la qualitat de vida dels nostres ciutadans sobre la base de la innovació i la ciència”, ha manifestat el regidor de Modernització i Gestió de Recursos, Andrés Campos. Igualment, l’edil ha volgut destacar “el paper de Torrent en aquest àmbit, sent una ciutat referent en la nostra comunitat”.

Així, Torrent serà un dels 16 municipis valencians que rebran aquesta subvenció; tots ells pertanyents a la Xarxa Innpulso i guardonats amb la distinció de ‘Ciutats de la Ciència i la Innovació’, un reconeixement atorgat pel propi Ministeri a les localitats que aposten per la I + D + I com un dels pilars fonamentals en l’execució de les seues polítiques.

Ver más artículos relacionados
Ver más en Gestió de recursos i modernizació
Los comentarios están cerrados

También le puede interesar

Llega una nueva edición de la 10k y la Media Maratón de Torrent

El próximo domingo 8 de mayo se realizará la salida de ambas pruebas desde Parc Central El…