Inicio Gestió de Recursos i Modernització En marxa el programa formatiu Iniciactiva’t 2

En marxa el programa formatiu Iniciactiva’t 2

2 min read

Els menors de 30 anys amb una titulació universitària, cicle formatiu de grau superior o títol de batxillerat poden inscriure’s en la iniciativa per a ampliar la seua formació i rebre una beca de 1.500 €

Amb l’objectiu d’augmentar l’ocupabilitat dels torrentins i les torrentines, l’Ajuntament de Torrent, a través de l’empresa municipal IDEA’T, ha dissenyat una àmplia oferta formativa per a l’últim trimestre de l’any, entre la qual s’inclou el programa Iniciactiva’t 2. Els menors de 30 anys, inscrits en el Sistema Nacional de Garantia Juvenil i que tinguen una titulació universitària, títol corresponent a un cicle formatiu de grau superior o el títol de batxillerat, tenen l’oportunitat de formar-se amb esta iniciativa, en la qual encara queden places.

Iniciactiva’t 2 és un projecte cofinançat pel Fons Social Europeu i que té una dotació de 374.389,64 euros. A més, els 60 participants seleccionats rebran una beca de 1.500 euros amb l’objectiu d’incentivar la formació, i han de triar entre els quatre itineraris formatius: administració d’empreses, community manager, docència en formació professional i vendes. “Es tracta d’una fantàstica oportunitat per a la joventut, ja que els oferim augmentar la seua formació, al mateix temps que se’ls ajuda econòmicament”, explica el regidor de Recursos i Modernització, Andrés Campos.

Per a conéixer tota la informació sobre este programa s’ha preparat una reunió informativa el divendres 21 de setembre a les 12.00 h en la Casa de la Dona.

Ver más artículos relacionados
Ver más en Gestió de Recursos i Modernització
Los comentarios están cerrados

También le puede interesar

Torrent posa en marxa el seu Pla Local de Gestió de Residus Domèstics i Assimilables

El pròxim 22 de setembre a les 19 h, a la sala d’actes de l’ajuntament, tindrà…