Inicio Festes i Tradicions Torrent impulsa la decoració i il•luminació de la ciutat amb la segona campanya “Balcons de Nadal”

Torrent impulsa la decoració i il•luminació de la ciutat amb la segona campanya “Balcons de Nadal”

4 minuto leer

L’objectiu d’aquesta iniciativa és consolidar la primera edició, contribuir a l’estímul del comerç local, fomentar les activitats entre xiquets i majors i embellir els barris de la ciutat

L’Ajuntament de Torrent llança la segona campanya ‘Balcons de Nadal’, una iniciativa per a promoure la participació ciutadana en la decoració i il·luminació nadalenca. És una col·laboració del consistori amb IDEA’T, amb la doble intenció de “crear una atmosfera que incite a pares i fills a embellir el seu barri i, a més, donar suport al xicotet comerç, fent que la il·luminació municipal tinga més sentit per a tots i que la ciutat senta el Nadal”, explica el regidor de Ciutadania, J. Pascual Martínez. L’Ajuntament ha cercat a més la complicitat del col·lectiu faller, associacions ciutadanes, empreses i altres entitats de la ciutat perquè difonguen i donen visibilitat al projecte.

‘Balcons de Nadal’ pretén, així, estimular la creativitat dels ciutadans perquè decoren o il·luminen el seu balcó –casa, planta baixa, façana, etc.- amb motius nadalencs d’estil lliure, de manera que la seua decoració complemente el projecte d’il·luminació municipal. Així mateix, l’empresa municipal IDEA’T, dins de la seua campanya ‘100% amb el comerç de Torrent’, se suma a aquesta iniciativa i concedirà vint “targetes +25”, de 100 euros cadascuna, per als vint balcons amb més ‘m’agrada’ en el Facebook de l’Ajuntament.

Per a participar en aquesta campanya s’ha d’enviar una foto del balcó decorat al correu balconsnadal@torrent.es abans de les 23.59 hores del dia 22 de desembre. El missatge també haurà d’incloure el nom de l’autor, el títol del balcó i una breu explicació que indique per què hauria de ser votat.

Seguidament, les imatges seran publicades en el compte oficial de Facebook de l’Ajuntament, on es comptabilitzaran els ‘m’agrada’ que tinga cadascuna d’elles, fins a les 23:59h del 3 de gener de 2021, per a determinar els vint triats. Es recomana que cada participant compartisca en el seu mur la publicació del mur de l’Ajuntament en la qual apareix el seu balcó. Finalment, el 5 de gener es donaran a conèixer els noms de les persones, famílies o empreses premiades, als qui se’ls obsequiarà amb una targeta +25, carregada amb 100 euros per a comprar en el comerç local.

Ver más artículos relacionados
Ver más en Festes i Tradicions
Los comentarios están cerrados

También le puede interesar

Llega una nueva edición de la 10k y la Media Maratón de Torrent

El próximo domingo 8 de mayo se realizará la salida de ambas pruebas desde Parc Central El…