Inicio Festes i Tradicions Torrent dona la benvinguda al Nadal

Torrent dona la benvinguda al Nadal

3 minuto leer

La Clavariessa Major de la Puríssima, Cristina Torres, protagonitza l’encesa dels llums que marca l’inici de la campanya nadalenca

Durant la vesprada d’ahir, dia de la Immaculada, la ciutat de Torrent va celebrar els actes de benvinguda a les festes nadalenques. Després d’una processó en honor de la Immaculada Concepción, les clavariesses de la Puríssima i els seus barrers van acompanyar Cristina Torres, Clavariessa Major, fins a la Casa de la Cultura, on van ser rebuts per l’alcalde Jesús Ros i el regidor de Festes, José Pascual Martínez, per a inaugurar el Naixement que quedarà instal·lat durant aquests dies festius, al mateix temps que s’il·luminava l’estrela i l’arbre de Nadal de la Plaça Major.

Poc després, la Torre es va convertir en el tapís on es va projectar un espectacle de llums làser amb motius nadalencs i missatges amb els millors desitjos per a aquestes festes. Les clavariesses de la Puríssima i el públic que s’havia congregat en la plaça van gaudir d’aqueix moment amb una improvisada interpretació a cor de les nadales que s’escoltaven per megafonia.

Tot seguit, després d’un castell de focs artificials, la comitiva es va dirigir fins a la plaça Bisbe Benlloch, on s’havia preparat la cerimònia d’encesa de llums amb la qual Torrent donaria la benvinguda a les festes nadalenques de 2021. Cristina Torres va prémer el botó que encenia el joc de llums i so dissenyat pels alumnes de l’IES La Marxadella, que decorarà l’edifici del consistori durant les següents setmanes, juntament amb la il·luminació del ficus de la plaça Bisbe Benlloch, el passeig de l’Avinguda i el carrer de l’Ermita, donant així inici al Nadal en el municipi, moment que va ser molt celebrat per la multitud de veïns i veïnes que s’hi van reunir.

Ver más artículos relacionados
Ver más en Festes i Tradicions
Los comentarios están cerrados

También le puede interesar

Llega una nueva edición de la 10k y la Media Maratón de Torrent

El próximo domingo 8 de mayo se realizará la salida de ambas pruebas desde Parc Central El…