Inicio Festes i Tradicions Hospitalaris celebra su 25 aniversari amb un sopar i una festa a la Torre

Hospitalaris celebra su 25 aniversari amb un sopar i una festa a la Torre

2 min read

Prop de 500 festers es reuneixen per a recordar la trajectòria de la filà i presentar el llibre

La filà cristiana torrentina Hospitalaris està de doble celebració: és el seu vint-i-cinc aniversari i, a més, té la capitania cristiana. Amb motiu del 25 aniversari, la filà es va reunir dissabte passat per a celebrar-ho amb un sopar i posterior festa. Prop de 500 festers i representants de la societat torrentina i de l’Ajuntament de Torrent van acudir al sopar en honor a la seua trajectòria.

Previ al sopar, es va projectar un emotiu vídeo on es van poder recordar els millors moments d’aquests veinticinc anys. En ell, tots els capitans que ha tingut la filà al llarg de la seua història van contar la seua experiència i van parlar de la importància de viure les festes patronals, especialment enguany de celebració de la filà.

Un dels moments més emotius de la nit va ser el discurs d’un membre de la filà en honor a tots els festers que han passat per Hospitalaris, especialment, als morts els últims anys.

A més, es va presentar el llibre de Hospitalaris i tots i totes van gaudir d’un concert de marxes cristianes. La celebració va acabar amb una festa a la Torre.

Ver más artículos relacionados
Ver más en Festes i Tradicions
Los comentarios están cerrados

También le puede interesar

Torrent posa en marxa el seu Pla Local de Gestió de Residus Domèstics i Assimilables

El pròxim 22 de setembre a les 19 h, a la sala d’actes de l’ajuntament, tindrà…