Inicio Festes i Tradicions Els Reis d’Orient van omplir de màgia i il·lusió l’Àgora de Parc Central

Els Reis d’Orient van omplir de màgia i il·lusió l’Àgora de Parc Central

2 minuto leer

El dia 5 de gener els xiquets i xiquetes de Torrent van poder visitar el campament real en una jornada carregada d’emocions i sorpreses

Els Reis Mags van arribar a la ciutat de Torrent carregats d’il·lusió per a viure la jornada més màgica de l’any i oferir als xiquets i xiquetes de Torrent una visita al seu campament real, el qual va poder visitar-se en l’Àgora de Parc Central des de les 12h fins a les 20h del dia 5 de gener.  A més de lliurar personalment les cartes a Les seues Majestats d’Orient, els més xicotets van rebre un xicotet detall i van poder veure de prop als camells o la bústia real.

“Esperem que els xiquets i xiquetes de Torrent  puguen gaudir al màxim i de la manera més segura de la visita dels Reis d’Orient. I que la màgia d’aquesta nit inunde les cases dels torrentinos i torrentinas”, va destacar el regidor de Festes, José Pascual Martinez.

Donades les circumstàncies actuals, l’Ajuntament va garantir totes les mesures perquè la visita real s’efectuara de la manera més segura possible. Igualment, el consistori també va disposar un trenet, que va realitzar el seu recorregut cada mitja hora des de la plaça Moralets fins al campament dels Reis Mags.

 

Ver más artículos relacionados
Ver más en Festes i Tradicions
Los comentarios están cerrados

También le puede interesar

La Asociación de Vecinos El Vedat organiza el I Mercado de Artesanía El Vedat

Este evento tendrá lugar el próximo sábado 23 de abril, de 9h a 14h, en la calle Font de S…