Inicio Festes i tradicions Art i tradició gastronòmica amb la “Degustació de cultures”

Art i tradició gastronòmica amb la “Degustació de cultures”

3 min read

Es va poder gaudir de degustacions gratuïtes de diferents plats tradicionals al peu de la Torre

Diumenge passat la Plaça Major del millor d’art i tradició gastronòmica del que gaudim a la nostra ciutat. Es tracta d’una gran combinació de mostres gastronòmiques de les associacions i agrupacions culturals presents a la ciutat de Torrent.

La iniciativa “Degustació de cultures” va permetre a centenars de torrentins i torrentines gaudir d’una gran varietat de plats tradicionals com a molles, potatges, aladrocs fregits, ensalades gitanes, flors extremenyes o samfaina manxega i, com no, el rossejat de Torrent, entre uns altres. Este esdeveniment mostra una vegada més el caràcter acollidor de la ciutat, una mescla de diferents cultures que s’ajunten i conviuen en harmonia. És per això que aprofitant la IV Setmana Cultural del 9 d’Octubre, una setmana que culmina el dia que celebrem la festa de tots els valencians i valencianes, aquest esdeveniment també pretén reivindicar la pertinença d’aquesta festivitat per a tot aquell valencià i valenciana de “adopció”.

En “Degustació de cultures” van participar la Associació Gastronòmica de la Cassola de Sant Blai, l’Associació Cultural Castella-la Manxa, l’Associació d’Amics de la Cultura Andalusa, el Centre Cultural El Quijote i el Centre Cultural Rociero Andalús de Torrent i el col·lectiu d’extremenys. A més els assistents van poder gaudir de l’espectacle Baldin Bada del programa Platea i, els més xicotets i xicotetes, del circuit gratuït multiaventura que durant el cap de setmana es va instal·lar en la Plaça Major.

Ver más artículos relacionados
Ver más en Festes i tradicions
Los comentarios están cerrados

También le puede interesar

La II Llançadora d’Ocupació presenta els primers resultats en l’equador del projecte

Els responsables de les entitats promotores, entre les quals es troba IDEA’T, coneixen els…