Inicio Noticias Economía Èxit de la Targeta +25 en els primers 15 dies

Èxit de la Targeta +25 en els primers 15 dies

4 minuto leer

Fins al moment s’han tramitat prop de 150 targetes que han posat en circulació 25.000 €, els quals repercuteixen de manera directa en el comerç local

Des que es va posar en marxa la Targeta +25, fa aproximadament 15 dies, els   torrentins i torrentines s’han interessat per aquesta iniciativa impulsada per l’Ajuntament de Torrent, a través de l’empresa municipal IDEA’T, centrada en impulsar i visibilitzar el comerç local després del període de confinament.

Així, en menys de 15 dies des que es va obrir el procés per a sol·licitar la targeta, ja són més de 150 les que s’han tramitat, la qual cosa ha fet que es posen en circulació 25.000 €, dels 150.000 € que estan projectats per a aquesta iniciativa.

Emmarcada en la campanya “100% amb el comerç de Torrent”, la targeta funciona de manera similar a les conegudes “targetes regal” amb l’avantatge que, en adquirir-la, el client guanya un 25% extra de l’import amb la qual l’haja carregada. Així s’incentiven les compres en el comerç de proximitat, ja que es recompensa els clients amb un 25% més de l’import per la qual l’adquireixen, és a dir, si una persona compra una targeta per un valor de 50 €, IDEA’T la gratificarà amb 12,5 € més, per la qual cosa rebrà una de 62,5 €.

La Targeta +25 s’adquireix a través de la pàgina web www.ideat.org, un portal desenvolupat específicament per a l’ocasió. La persona sol·licitant tria entre rebre-la còmodament a casa o arreplegar-la en els mercats municipals. En aquest punt el regidor de l’àrea d’Economia, Andrés Campos ha fet referència a la intenció de “habilitar als comerços com a lloc de gestió per a les targetes i facilitar-ne així l’adquisició i afavorir la compra pròpia”. La Targeta +25 aconsegueix que comprant en el comerç local guanyen tots: comerços i consumidors.

Les targetes poden utilitzar-se per a comprar en els més de 170 establiments que s’han sumat a la iniciativa, la qual continua activa i hi poden participar nous establiments. Hi participen un ventall de sectors com ara moda, complements, ferreteries, moda infantil, sabateries, informàtica, farmàcies i parafarmàcies, mobles i decoració, fotografia, perruqueria o estètica.

Ver más artículos relacionados
Ver más en Economía
Los comentarios están cerrados

También le puede interesar

El equipo de gobierno de Torrent presenta una moción en defensa de la propiedad privada y el derecho a la vivienda

La coalición de gobierno de Torrent ha presentado una moción al pleno municipal en defensa…