Inicio Educación L’Ajuntament de Torrent impulsa els punts violeta fallers

L’Ajuntament de Torrent impulsa els punts violeta fallers

2 minuto leer

La iniciativa té com a objectiu formar els fallers i falleres que ho desitgen perquè puguen identificar conductes abusives i ajudar les víctimes

L’Ajuntament de Torrent, a través de l’Àrea d’Igualtat, promou els punts violeta fallers, una iniciativa que té com a objectiu formar els fallers i falleres que ho desitgen en matèria de violència de gènere i agressions sexuals perquè, així, puguen identificar conductes o comportaments abusius i ajudar les víctimes, a través de l’adopció dels procediments adequats i de seguir els protocols establits, ja que els actes festius amb grans aglomeracions són els que presenten un major nombre d’incidències d’aquest tipus. En aquest aspecte, dimecres que ve tindrà lloc la primera sessió formativa a la Casa de la Dona.

La regidora d’Igualtat, Marina Olivares, ha explicat que la iniciativa “pretén sensibilitzar i informar la població sobre les conductes locals i, al mateix temps, proporcionar l’atenció necessària a les víctimes d’agressions per a procurar el seu benestar. A més de generar espais segurs perquè totes les persones puguen gaudir d’aquesta festivitat sense preocupacions”.

D’aquesta manera, per a introduir els punts violeta fallers en les Falles 2022, el consistori col·laborarà amb les comissions falleres de  Lope de Rueda, Camí Reial, Escultor Vicent Pallardó i la Cotxera, de manera que s’instruiran els voluntaris d’aquestes agrupacions per a saber quines pautes i protocols seguir i com actuar en cada cas, tant respecte de la víctima com de l’agressor.

Ver más artículos relacionados
Ver más en Educación
Los comentarios están cerrados

También le puede interesar

La Asociación de Vecinos El Vedat organiza el I Mercado de Artesanía El Vedat

Este evento tendrá lugar el próximo sábado 23 de abril, de 9h a 14h, en la calle Font de S…