Inicio Educación El CIJ ofereix nous tallers i cursos per als mesos d’estiu, dirigits a joves de 16 i 30 anys

El CIJ ofereix nous tallers i cursos per als mesos d’estiu, dirigits a joves de 16 i 30 anys

3 min read

El Centre d’Informació Juvenil de Torrent (CIJ) ofereix nous tallers de pintura SUMI-E, animació Stop Motion, un curs d’educador/a de menjador escolar a més d’una xarrada informativa per a conéixer el procediment d’accés per a Policia Nacional. La inscripció als tallers serà a partir del dia 27 de maig.

Taller introducció a la pintura SUMI-E

Inicia’t en la pintura amb tinta Sumi-e aprenent la tècnica d’una cultura mil·lenària, però també el procés de creació de la tinta, els diferents tipus de pinzells i paper, etc. Al final del taller seràs capaç de crear una obra pròpia. El taller donarà començament el dilluns 1 de juliol de 10.30 a 12.30 hores.

Taller Stop Motion

Aprén a fer un guió, crear personatges, decorar, il·luminar, manejar programes d’enregistrament i edició a nivell usuari. Al final serem capaços de crear en grup un videoclip d’animació, usant la tècnica del Stop Motion. El taller començarà el dimarts 2 de juliol de 17.30 a 20 hores.

Curs d’educador/a de menjador escolar

Amb aquesta formació nous recursos d’educació per a dinamitzar l’horari de menjador escolar. Alguns dels aspectes importants que aprendràs serà planificar i programar l’activitat diària, recursos necessaris per a abordar trastorns relacionats amb l’alimentació, activitats soci educatives per a aqueix moment, la importància de l’ambientació, nocions sobre alimentació equilibrada, hàbits d’higiene, entre altres temes d’interés.

El taller es compon de dos torns i un horari de 10.30 a 13.30 hores.

Xarrada informativa Policia Nacional

El pròxim dia 19 de juny a les 11 hores el personal de CNP t’informarà sobre com procedir quan es publica la convocatòria, requisits a complir, fases de l’oposició, especialitats existents dins del cos de policia nacional, etc. Assisteix a aquesta xarrada informativa en la qual podràs plantejar tots els teus dubtes.

Ver más artículos relacionados
Ver más en Educación
Los comentarios están cerrados

También le puede interesar

El festival Arrels de Torrent plena l’Auditori en els seus concerts de clausura

Al llarg de la setmana importants intèrprets del panorama nacional i internacional han ofe…