Inicio Economía Torrent àmplia el termini per a fer-se amb la “Targeta +25”

Torrent àmplia el termini per a fer-se amb la “Targeta +25”

2 minuto leer

La targeta, que suma un 25% més al seu valor de compra, podrà adquirir-se fins que s’invertisquen els 240.000€ pressupostats o, en defecte d’això, fins al 31 d’octubre de 2022

Amb l’objectiu de reforçar el seu compromís amb el comerç de proximitat, l’Ajuntament de Torrent, a través de l’empresa municipal IDEA’T, ha decidit ampliar el termini d’adquisició per a la ciutadania de la “Targeta +25” fins que s’invertisca el total de la partida de 240.000 euros pressupostada o, #en defecte d’això, fins al 31 d’octubre de 2022. D’aquesta manera, s’espera que per al pròxim 31 de desembre de 2022 -data límit per a fer ús de la targeta- s’hagen posat en circulació al voltant d’1.200.000€ en els més de 250 establiments de Torrent participants.

El regidor de Promoció Ecónomica, Andrés Campos, ha destacat sobre aquest tema “la importància de donar continuïtat a aquesta iniciativa per al comerç local, ja que nous usuaris podran adherir-se i ajudar així a revitalitzar el sector a Torrent”. La “Targeta +25”, emmarcada en la campanya “100% amb el comerç de Torrent”, té com a objectiu incentivar als consumidors amb una recompensa del 25% sobre l’import pel qual s’adquirisca la targeta. Així, si una persona compra en la web www.ideat.org una “Targeta +25” per un valor de 100€, IDEA’T li bonificarà amb 25€ extres, per la qual cosa disposarà d’un total de 125€ per a consumir en els establiments detallats en la mateixa pàgina web.

Ver más artículos relacionados
Ver más en Economía
Los comentarios están cerrados

También le puede interesar

Llega una nueva edición de la 10k y la Media Maratón de Torrent

El próximo domingo 8 de mayo se realizará la salida de ambas pruebas desde Parc Central El…