Inicio Economía Idea’t potencia el seu portal d’ocupació per a prestar serveis online

Idea’t potencia el seu portal d’ocupació per a prestar serveis online

2 min read

Una iniciativa per a atendre d’una manera àgil, eficaç i còmoda tant a les empreses com als demandants d’ocupació

L’Ajuntament de Torrent, a través de l’empresa municipal IDEA’T, posa en marxa el seu portal de ocupació online: torrent.portalemp.com, amb tota l’oferta i demanda d’ocupació de Torrent a un sol click.

La implementació i gestió d’aquesta eina permet a IDEA’T, com a agència de col·locació, prestar telemàticament els seus serveis d’intermediació laboral. D’aquesta manera, els seus usuaris, tant empreses com demandants d’ocupació, són atesos d’una manera àgil, eficaç i més còmoda, sense necessitat de desplaçar-se a l’oficina.

Àrea demandants. Des de la zona privada de Demandants podràs donar-te d’alta en  la base de dades de demandant d’ús de forma online, actualitzar les teues dades i renovar anualment la teua demanda. De la mateixa manera, podràs consultar les ofertes d’ocupació i inscriure’t en aquelles que més s’adeqüen al teu perfil professional, de forma totalment gratuïta i immediata.

Àrea empreses. Des de la zona privada d’Empreses podràs donar-te d’alta de forma online per a publicar les teues ofertes de forma totalment gratuïta i amb la confiança afegida que un equip expert en processos de selecció t’ajudarà a filtrar i seleccionar la persona més adequada per a cobrir la teua oferta.

Ver más artículos relacionados
Ver más en Economía
Los comentarios están cerrados

También le puede interesar

24 persones treballaran durant aquest estiu en tasques de prevenció d’incendis en el Vedat i barrancs del municipi

Des de juliol a setembre es duran a terme treballs de condicionament, desbroçament i netej…