Inicio Cultura Vicent Alabajos presenta l’edició de 2021 de l’anuari ‘Gent de Torrent’

Vicent Alabajos presenta l’edició de 2021 de l’anuari ‘Gent de Torrent’

2 minuto leer
Anuari gent de Torrent

Vicent Alabajos ha publicat la setena edició de l’anuari Gent de Torrent, la corresponent a l’any 2021, un document en el qual fa un repàs pels esdeveniments i notícies més destacades en l’àmbit social i esportiu torrentí d’un any encara marcat per la pandèmia.

La recopilació abasta fets destacables i relacionats amb la ciudad de Torrent al llarg d’aquest període. Estos van des d’eleccions o nomenaments per a càrrecs de responsabilitat, passant pels importants premis obtinguts en concursos de diferents àmbits.

Tot això s’aborda des de dos seccions principals. En Premis i reconeixements, el primer apartat, s’inclouen els fets destacats de les àrees cultural, social i econòmica, un àmbit general. En Pòdium esports, el segon apartat, fa un repàs del món de les competicions en els diferents esports i disciplines, en què equips o persones individuals vinculades a Torrent han tret resultats notables.

L’anuari pot consultar-se també en la seua versió digital en la web www.anuarigentdetorrent.com , on es poden consultar anteriors edicions d’aquesta publicació.

Anuari gent de Torrent

Ver más artículos relacionados
Ver más en Cultura
Los comentarios están cerrados

También le puede interesar

Llega una nueva edición de la 10k y la Media Maratón de Torrent

El próximo domingo 8 de mayo se realizará la salida de ambas pruebas desde Parc Central El…