Inicio Cultura Torrent llueix un mural del I Certamen d’Art Urbà Encarna Jiménez

Torrent llueix un mural del I Certamen d’Art Urbà Encarna Jiménez

2 minuto leer

L’objectiu d’aquesta iniciativa és premiar el talent dels joves artistes urbans i retre homenatge a la figura d’Encarna Jiménez

En la seua línia de suport a la cultura i al desenvolupament del talent jóven, Torrent va participar el passat cap de setmana en la celebració del I Certamen d’Art Urbà Encarna Jiménez, l’objectiu del qual és premiar als joves artistes urbans i retre homenatge a la figura d’Encarna Jiménez. Aquesta iniciativa, organitzada per Pintures Blatem sota el lema “Dona emprenedora”, ha vestit amb les obres dels deu finalistes diversos murs nus o en desús d’Aldaia, Paiporta, Paterna, Torrent i València.

“Volem oferir un espai perquè els artistes del futur puguen desenvolupar el seu talent i embellir la nostra ciutat”, ha manifestat la regidora de Cultura, Susi Ferrer.

Al llarg del mes de febrer el jurat visitarà els murals i es reunirà per a decidir a qui entregant el premi de 1.500€ que atorga el certamen. Els esbossos dels finalistes, així com les bases del concurs, es poden consultar en www.arteurbanoblatem.com .

Ver más artículos relacionados
Ver más en Cultura
Los comentarios están cerrados

También le puede interesar

Llega una nueva edición de la 10k y la Media Maratón de Torrent

El próximo domingo 8 de mayo se realizará la salida de ambas pruebas desde Parc Central El…