Inicio Cultura Torrent calfa motors per a la 46a Fira del Llibre

Torrent calfa motors per a la 46a Fira del Llibre

4 min read

Tallers, contacontes, lectures i presentacions de llibres són algunes de les activitats programades, amb l’assistència d’escriptors valencians i locals

La 46a Fira del Llibre arriba a Torrent amb un programa ple d’activitats dirigides a tots els públics. De l’1 al 7 d’octubre, la plaça de la Unió Musical és, per segon any consecutiu, l’emplaçament triat per a acollir esta cita literària que està emmarcada dins de les activitats programades per a les festivitats del Nou d’Octubre.

La Fira del Llibre s’inaugurarà el dilluns 1 a partir de les 18 h, i donarà el tret d’eixida a un programa “carregat d’activitats que ompliran la plaça de cultura, diversió i lectura, i que hem dissenyat pensant en el públic infantil, així com en el públic adult”, ha destacat la regidora de Dinamització Lingüística, Patricia Sáez.

La lectura del llibre Ochami, el zorro bobo per part de l’alumnat dels col·legis Torrepinos i Monte-Sión serà la primera activitat. A partir d’este moment, el programa no descansarà i la plaça de la Unió Musical s’omplirà tota els matins d’alumnes de primària i educació infantil, que visitaran la fira i la biblioteca, on coneixeran el funcionament de les sales d’estudi, del préstec de llibres o de les sales de lectura?.

De vesprada, les activitats consistiran en la presentació de llibres per part dels autors, on participaran escriptors valencians com ara Ramón Guillem (Premi Ciutat de València), o autors de Torrent com Margarida Castellano que presentarà Les altres catalans, i Cristina Montesa amb Reina, la segona part de la seua trilogia El poder del fuego. Igualment, cada dia els escriptors signaran alguns dels seus exemplars, la qual cosa s’anunciarà diàriament en la caseta d’informació.

El Dia del Llibre, el 6 d’octubre, se celebrarà amb un descompte del 10 % en la venda de tots els llibres. A més, cada dia es durà a terme un sorteig d’un lot de llibres. Les activitats es completen amb la participació de diferents associacions locals: Torrent de Paraules, Col·lectiu Soterranya i Cucurucú Teatre, que tancarà la setmana de la Fira del Llibre amb l’obra teatral A cor cobert.

L’horari de la fira és de 10 a 13.30 h i de 17.30 a 21 h.

Ver más artículos relacionados
Ver más en Cultura
Los comentarios están cerrados

También le puede interesar

L’Ajuntament de Torrent continua atenent els dubtes i consultes d’empreses i negocis locals durant l’Estat d’Alarma

Les consultes d’empreses, comerços i autònoms poden dirigir-se a Idea’t per telèfon …