Inicio Cultura “Mujer Atrapada” posa el punt final a la XII Mostra de Teatre Amateur “Juan Manuel Ferraro”

“Mujer Atrapada” posa el punt final a la XII Mostra de Teatre Amateur “Juan Manuel Ferraro”

3 min read

Durant el mes de novembre, l’ Auditori s’ha convertit en l’escenari del programa teatral que s’ha tancat amb la representació de Coturno, organitzadors de l’esdeveniment

La XII Mostra de Teatre Amateur “Juan Manuel Ferraro” organitzada per Coturno, grup de teatre amateur de Torrent, ha baixat el teló després d’una programació que ha comptat enguany amb quatre representacions. L’ Auditori de Torrent ha acollit el programa amb la participació de Teatre en Construcció d’Elx, Carabau Teatre d’Alaquàs i Pànic Escènic de València, a més de Coturno, encarregat sempre de tancar la Mostra.

D’aquesta forma, el diumenge a la vesprada, Coturno Teatre va ser l’encarregat de posar el punt final al programa amb l’obra “Mujer Atrapada”, que va retratar i va qüestionar amb humor fi i diàlegs aguts el rol de la dona en la societat, sobretot, el de la mare que ha d’enfrontar-se a un munt d’oficis, sense el mínim suport de ningú. A més, els actors i les actrius van recuperar els monòlegs de Darío Fo i Franca Rame “El despertar” i “La mare pasota”.
“Huanita” va ser la proposta triada per a inaugurar la Mostra, per part de la companyia Teatre en Construcció. Després va arribar el torn de Carabau Teatre amb la seua particular versió de “Noces de Sang”; després de la qual es va pujar a escena la companyia Pànic Escènic amb “Amant a sou”.
La regidora de Cultura, Susi Ferrer, va dedicar unes paraules d’agraïment a Coturno Teatre i als seus membres destacant “la gran labor cultural que realitzen i que cada any aconsegueixen posar a Torrent com una ciutat referent dins del teatre amateur”. Igualment, durant la clausura, els grups participants van rebre un diploma acreditatiu com a agraïment per la seua participació en la XII Mostra de Teatre Amateur.

 

Ver más artículos relacionados
Ver más en Cultura
Los comentarios están cerrados

También le puede interesar

Els veïns i veïnes de Torrent gaudeixen del seu autocinema

De manera totalment gratuïta, els veïns i veïnes de la capital de l’Horta Sud ja han…