Inicio Cultura La germandat del Sant Sepulcre restaura el seu pas per a celebrar el seu 90 aniversari

La germandat del Sant Sepulcre restaura el seu pas per a celebrar el seu 90 aniversari

2 min read

Per a celebrar el 90 aniversari, la Germandat del Sant Sepulcre de Torrent, fundada en 1930, ha preparat un programa d’actes molt variat. El diumenge a la vesprada es va realitzar una processó des de l’església de l’Asunción fins a la parròquia de Montsió, on els confrares van fer la benedicció del pas. Seguidament va tindre lloc una eucarística, moment en què també es va dur a terme la benedicció de la capella del Sant Sepulcre.
Igualment, la germanor ha procedit a realitzar una rèplica idèntica a l’original de la figura del Crist, perquè puga ser utilitzada per a les participacions en actes que tinguen lloc en altres ciutats. A més, s’ha remodelat el camina que, al costat de la citada figura, conforma el Pas del Sant Sepulcre. D’igual manera, també s’han policromat les imatges del Viacrucis que adornen el pas. També s’ha recuperat la Capella del Sant Sepulcre, que la germanor va tindre a l’església del convent de Montsió des que va ser beneïda a mitjan segle passat fins que va ser traslladat el Pas del Sant Sepulcre al Museu de la Setmana Santa.
De les activitats que la germanor ha realitzat durant el mes de febrer, també cal destacar l’exposició ‘Sant Sepulcre, la història d’un pas en imatges’, que es va inaugurar en el local social el passat 7 de febrer, i que ha sigut visitada per molts torrentins i torrentines fins al dia del seu tancament, divendres passat 14.

 

 

 

 

Ver más artículos relacionados
Ver más en Cultura
Los comentarios están cerrados

También le puede interesar

L’Ajuntament de Torrent incrementa les mesures de control i seguretat en les instal·lacions públiques

Des d’aquesta setmana es controla la temperatura dels empleats públics i la ciutadan…