Inicio Cultura L’ Auditori es vist de gala per a exaltar a les falleres majors de Torrent

L’ Auditori es vist de gala per a exaltar a les falleres majors de Torrent

5 min read

El mercat ambulant de l’Associació de Veïns El Vedat, la visita al Parc Natural de la la Pobla de Sant Miquel i les activitats musicals completen el programa del cap de setmana

Els fallers i falleres estan d’enhorabona perquè aquest cap de setmana tenen una cita per a exaltar a les falleres majors de Torrent de 2020. L’ Auditori es converteix en l’escenari de l’inici d’un any carregat de bons moments per a Alicia Pallardó Benavent i Sandra Peris Embuena, que al costat de les seues corts d’honor, rebran la joia i la banda que les acredita com les màximes representants de les pròximes festes josefinas. El dissabte a la vesprada, a partir de les 18.30 h, Alicia serà la protagonista d’una vesprada inoblidable i que quedarà en el seu record per sempre. Per part seua, el diumenge a partir de les 11 h serà el torn per a exaltar a Sandra en un acte on la fantasia i la il·lusió estaran molt presents.

Concerts
Els apassionats de la música tenen aquest cap de setmana una programació repleta de concerts. El dissabte a la vesprada, el Grup de Ball de Torrent realitzarà un homenatge a les persones majors; un esdeveniment que donarà inici a les 17 h en el Centre Verge de l’Olivar.

Una altra proposta arriba de la mà de la Unió Musical, concretament de la Coral Polifònica, que organitzen un concert per a commemorar el 50 aniversari de la parròquia de la Sagrada Família. El dissabte a les 20.15 h en la pròpia església.

Comprar i vendre
L’Associació de Veïns El Vedat represa una activitat que va ser tot un èxit en la seua primera edició: II mercat ambulant de segona mà. El carrer Font de San Lluis es convertirà en una via comercial, on els veïns i veïnes poden vendre tots els objectes i productes que tinguen per casa i que jo no utilitzen com a roba, complements, llibres i molts articles més. El dissabte de 10 a 13.30 h.

Voluntariat Verd
Des del Centre Ambiental El Vedat, els torrentins i torrentines poden gaudir i visitar d’una eixida al Parc Natural de la la Pobla de Sant Miquel i el conjunt de savines mil·lenàries, conegudes com Els Blanques. A les 8 h, des del centre, eixirà un autobús per a dirigir-se fins a aquest paratge on es realitzarà una ruta d’uns 10 km (5 d’anada i 5 de tornada) en un camí de desnivell de 850 metres.

Germandats torrentines
El diumenge al matí, la germanor Jesús de Medinaceli visitarà la Torre en una jornada cultural i social que han preparat. A continuació, es clausurarà l’exposició fotogràfica de la Setmana Santa de Torrent, on es poden veure unes 200 instantànies. Finalment, el públic assistent gaudirà de la xarrada col·loqui impartida per Albert Sesé, que tindrà lloc a la Casa de la Cultura a les 13 h.

 

Ver más artículos relacionados
Ver más en Cultura
Los comentarios están cerrados

También le puede interesar

Continuen les obres de millora del carrer del Marquesat i de la Mare de Déu del Puig

Les actuacions, incloses en el Pla de Reurbanització de Vies Públiques, tenen un termini p…