Inicio Bienestar Social La programació dels centres de persones majors de Torrent arriba al seu equador

La programació dels centres de persones majors de Torrent arriba al seu equador

3 minuto leer

Els centres de majors de Mare de Déu de l’Olivar, Bellido i Sant Enric ofereixen activitats permanents, actes, tallers i visites culturals

La programació per al primer semestre de l’any dels centres municipals de persones majors de Torrent arriba a l’equador. Els centres de Mare de Déu de l’Olivar, Bellido i Sant Enric ofereixen, des de gener fins a juny, activitats permanents que inclouen tallers sobre informàtica, teatre o manualitats, als quals se sumen programes de millora de la salut i gimnàstica de manteniment.

Aquestes activitats s’afegeixen a les que a més s’organitzen de manera eventual en cada centre. Mare de Déu de l’Olivar acollirà en les pròximes setmanes cicles de tertúlies i cinefòrums, amb pel·lícules com Queen o La condesa descalza. El centre del carrer de Bellido, acollirà al maig un flashmob amb coreografia de música i ball. El centre de Sant Enric organitzarà, ja al juny, un bingo educatiu amb els objectius de desenvolupament sostenible.

A més, els tres centres disposen de serveis permanents durant tot l’any, com a cafeteria, podologia i perruqueria, comuns a tots. Per part seua, el centre de Mare de Déu de l’Olivar posa a la disposició dels usuaris un servei de fisioteràpia i rehabilitació, així com horts urbans.

La informació sobre aquestes activitats, així com les inscripcions, es poden consultar en el Servei de Promoció Sociocultural i Atenció a les Persones Majors del Centre Mare de Déu de l’Olivar (C/ Mare de Déu de l’Olivar, 40), de dilluns a dijous de 9.30 a 13.00 h.

 

 

Ver más artículos relacionados
Ver más en Bienestar Social
Los comentarios están cerrados

También le puede interesar

Llega una nueva edición de la 10k y la Media Maratón de Torrent

El próximo domingo 8 de mayo se realizará la salida de ambas pruebas desde Parc Central El…