Inicio Agenda Torrent organitza un acte institucional en record de les víctimes i en homenatge als treballadors essencials

Torrent organitza un acte institucional en record de les víctimes i en homenatge als treballadors essencials

2 min read

Tindrà lloc aquest dissabte, 27 de juny, en l’ Hort de Trénor, amb aforament limitat i complint amb totes les mesures higièniques i sanitàries

Amb la finalitat de l’estat d’alarma i entrant en la nova normalitat, l’Ajuntament de Torrent durà a terme un merescut reconeixement “En record de les víctimes i en homenatge als treballadors essencials”. L’acte institucional tindrà lloc el dissabte 27 de juny en l’ Hort de Trénor, a partir de les 19.30 hores, on hi haurà un aforament limitat i es complirà amb totes les mesures recomanades per les autoritats sanitàries, com les higièniques o el distanciament social.

En l’esdeveniment estaran convidades les famílies de les víctimes del COVID-19, així com les persones representants dels serveis essencials que durant aquests últims tres mesos han estat treballant i combatent el virus en primera línia.

Així mateix, la vesprada del dijous 25 de juny, la comunitat religiosa de Torrent es reunirà les 19 hores per a celebrar una cerimònia en memòria de totes les víctimes del coronavirus en la parròquia de San José.

 

Ver más artículos relacionados
Ver más en Agenda
Los comentarios están cerrados

También le puede interesar

La sala cívica de l’Antic Mercat de Torrent acull l’exposició fotogràfica ‘Hospital de la Memòria. 1937-1939’

Torrent organitza un projecte de recuperació de la memòria històrica que inclou una exposi…