Inicio Agenda El programa de Formació i Assessorament de Torrent posa el punt final amb una jornada de networking i la presentació dels projectes participants

El programa de Formació i Assessorament de Torrent posa el punt final amb una jornada de networking i la presentació dels projectes participants

3 min read

La Casa de la dona acull aquest esdeveniment demà, 11 de desembre, a partir de les 9 h

L’Ajuntament de Torrent, en el marc de l’Estratègia EDUSI cofinançada amb fons FEDER, va posar en marxa un programa de formació i assessorament personalitzats dirigit a persones interessades a emprendre i/o millorar la gestió del seu negoci. Per això, com a clausura del programa, demà, 11 de desembre, es posa fi a aquesta iniciativa de formació i assessorament a través d’una jornada “networking”, amb la presentació “Elevator Pitch” dels projectes que els participants del programa han desenvolupat i sessions de mentorización per part de representants d’entitats referents en matèria d’emprenedoria.

La Casa de la dona acull aquesta jornada, que donarà inici a les 9 h amb un desdejuni networking. A continuació, es realitzarà un acte de presentació institucional en el qual intervindran la Directora General d’Emprenedoria i Cooperatiu, Teresa García Muñoz; el regidor de l’Àrea d’Estratègia, Innovació i Economia, Andrés Campos; i el director de l’Equip Humà, José Enrique García Llop.

Després de l’acte d’inauguració, es presentarà “Elevador Pitch”, projectes emprenedors del programa, “Gestiona amb èxit la teua pròpia empresa”, acció emmarcada dins de l’Estratègia de Desenvolupament Urbà Sostenible i Integrat de Torrent – EDUSI, cofinançada amb fons FEDER de la Unió Europea. A continuació, es realitzarà una mentorización de projectes amb canviades de nom persones del món dels negocis i l’emprenedoria. I, per a tancar la jornada, un lliurament de diplomes a les persones participants.

Les inscripcions poden realitzar-se en el següent enllaç: http://bit.ly/2e3pfh1

 

Ver más artículos relacionados
Ver más en Agenda
Los comentarios están cerrados

También le puede interesar

La diversió i les aventures estan assegurades en Cinema a la Plaça de Torrent

El cinema torna aquest cap de setmana a Torrent de la mà de Cinema a la Plaça. La plaça de…