Inicio Agenda Val2 Programació per a tots els gustos en els tallers per al mes de juliol del CIJ de Torrent

Programació per a tots els gustos en els tallers per al mes de juliol del CIJ de Torrent

6 minuto leer

Stop Motion, escriptura creativa, fotografia, customización de roba, robòtica o anglès són algunes de les propostes per a entretenir al públic juvenil aquest estiu

Amb l’arribada del període estival, el Centre d’Informació Juvenil de Torrent (CIJ) ha presentat la nova oferta de cursos per a aquest estiu. De dilluns a divendres durant el mes de juliol, els xics i xiques podran divertir-se triant la temàtica que més els agrade.

En el taller de Stop Motion, una divertida tècnica d’animació, s’ensenyarà al públic assistent a fer un guió, crear personatges, decorar, il·luminar, manejar programes d’enregistrament i edició. Les dates per a aquesta activitat seran dilluns 6, 13, 20 i 27 de juliol de 9.30 h a 11.30 h. Els mateixos dies, però d’11.45 a 13.45h, es crearan històries per a conformar una novel·la, un joc de rol, un videojoc, en definitiva, un taller d’escriptura creativa que deixarà volar la imaginació del públic jove.

Seguint l’agenda, els dimarts serà el dia de l’era digital. Els tallers Robòtica amb arduino i Creació d’aplicacions per a android tindran lloc els dies 7, 14, 21 i 28 de juliol. El primer, de 9.30 a 11.30h, el funcionament amb Arduino tractarà des del més essencial fins a ser capaços de programar diferents components. El segon, d’11.45 a 13.45h, es donarà a conèixer l’App inventor és un entorn de desenvolupament de programari per a elaborar aplicacions per a sistemes Andorid.

L’equador de la setmana arribarà de la mà de l’anglès, unes sessions per a reforçar els coneixements d’aquest idioma i millorar el vocabulari. Les dates són el 1, 8, 15, 22 i 29 de juliol, i hauran dos grups: Level 1 per a alumnes que han realitzat en el present curs 1r i 2n de l’ESO, i Level 2 per a alumnes que han realitzat en el present curs 3r i 4t de l’ESO.

Els tallers per als dijous  2, 9, 16 i 23 de juliol són: Foto amb mòbil, amb l’objectiu d’ensenyar a realitzar fotos al·lucinants amb un Telèfon intel·ligent; i el taller d’efectes especials 3.0 i maquillatge de terror, per a aprendre els processos de caracterització bàsics per a transformar a algú en un nou i irrecognoscible personatge amb maquillatge ferides, esquinçaments… Els dies 2, 9,16 i 23 de juliol; de 9.30 a 11.30h,  foto amb mòbil; i d’11.45 a 13.45h el de maquillatge de terror.

La setmana arribarà a la seua final amb el taller d’il·lustració anime, una activitat per a poder utilitzar les tècniques bàsiques per a dibuixar personatges de sèries com Pokémon, Digimon, Jo-Kai Watch, Yugi oh!, Ben 10… I també animal crossing. De 9.30 a 11.30h. Després del dibuix arribarà la customización de peces denim per a a partir dels propis vaquers, camises i altres peces que sempre es tenen oblidades en l’armari, es creuen altres noves i totalment personalitzades. L’horari serà d’11.45 a 13.45h. Tots dos tallers es duran a terme els divendres 3, 10 i 17 de juliol.

Tota la informació i el tràmit d’inscripcions es pot realitzar en la pàgina web del CIJ a través del següent enllaç: https://bit.ly/2yr1wzd

 

 

Ver más artículos relacionados
Ver más en Agenda Val2
Los comentarios están cerrados

También le puede interesar

Llega una nueva edición de la 10k y la Media Maratón de Torrent

El próximo domingo 8 de mayo se realizará la salida de ambas pruebas desde Parc Central El…